Familieplanner 2022 - LICHT BESCHADIGD

€13,95 €11,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Gezinsplanner 2022 - LICHT BESCHADIGD

Deze familieplanner is licht beschadigd aan de voor- en of achterkant. Zoals een klein vlekje, deukje of een prijsstickertje. Van binnen is hij nog in prima staat.

Deze handige family planner helpt je met overzicht houden bij alle plannen en activiteiten van het hele gezin. De gezinsplanner geeft een overzicht per week, met weeknummers en feestdagen. Voorin de familieplanner zit een jaaroverzicht. Per dag zijn er 5 vakken voor 5 gezinsleden. Om de week staat er een leuke quote van Zoedt.

Een leuke en vooral ook handige familie agenda

Vaak wordt de familieplanner gebruikt als familie agenda. Logisch, door de handige indeling zie je in 1 oogopslag de geplande activiteiten per gezinslid, per dag of week. Heb je niet alle 5 vakjes nodig? Gebruik dan het overgebleven vak bijvoorbeeld voor wat eten we vandaag, mantelzorgtaken, notities of boodschappen.

Deze leuke familie agenda is enkelzijdig bedrukt. Wel zo praktisch, dan kun je makkelijk doorbladeren om iets te plannen in de weken die nog komen. De planner is gemaakt van mooi en dik mat papier. Het formaat van de familieplanner is A4.

Op de ontwerpen, illustraties en teksten van Zoedt rust auteursrecht, deze zijn vastgelegd bij CC Proof.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »