Over Zoedt

Zoedt richt zich op papierwaren, wonen en lifestyle. De producten van Zoedt zijn zwart/wit, basic en mooi in eenvoud. Alle producten zijn door Zoedt ontworpen. Ook de quotes komen vaak uit eigen koker. De producten worden zoveel mogelijk (handgemaakt) in Nederland door vakmensen met passie en met aandacht voor het milieu.

Zoedt werkt veel plezier samen met zorgboerderij Hof van Windesheim.

 

Zoedt wordt in ruim 280 winkels verkocht. Wil je ook Zoedt verkopen in jouw winkel, registreer je dan op onze wholesale site


Wij zijn de namen achter Zoedt: Cindy Noordman (34 jaar) en Ellen Modderkolk (44 jaar).

We groeiden op in hetzelfde dorp, maar hadden vanwege het leeftijdsverschil niet zoveel contact. Rond 2010 werden we toevalligerwijs collega's. We gingen samenwerken en merkten hoe goed we elkaar aanvullen. In die tijd starten we allebei met een eigen webwinkel naast onze fulltime baan. Dat vonden we zo leuk dat het idee op borrelde om samen iets op te starten. In september 2013 werd die wens werkelijkheid en was de eerste collectie van Zoedt een feit! Inmiddels werken we beide met veel plezier   fulltime aan Zoedt. Vaak op de gekste tijden, zodat we ook tijd over houden voor onze gezinnen.

Heb je vragen of wil ons wat laten weten? Mail dan naar info@zoedt.nl of chat met ons op social media.